Doordat er weinig gesproken werd was de focus echt op het behouden van het eigen centrum en voelde het mogelijk om dieper te zinken. Hier heb ik nog steeds baat bij.

Ik voel beter wat ik niet wil grappig genoeg.
Gewoon heel helder voel ik ‘ineens’ wat ik wel en niet wil en verbind daar actie aan.
Heerlijk, een stuk twijfel is weg.

~ Hannah Christina


In het traject heb ik een innerlijke reis gemaakt naar meer begrip voor en meer inzicht in mezelf. De sfeer is veilig, open en rustig en soms ook prikkelend.

Wat ik heel fijn vond is dat, terwijl ik iets aan het vertellen was, werd aangegeven “dit is belangrijk”. Dat zette me verder aan het denken en maakte me meer bewust van de invloed van mijn hoogsensitiviteit op mijn leven.

Ik zie de toekomst positiever; ik heb denk ik nog een hoop te leren, maar ik ben heel goed onderweg. Ik ben voor het eerst sinds lange tijd naar mijn idee klaar voor een baan en heb die ook gevonden. Ik heb er weer zin in. De beren op de weg zijn enorm verminderd.

~ Thea


Ik heb Anita als heel betrokken en liefdevol ervaren, met alle aandacht voor mij als persoon. Ik vond het een zeer waardevol traject, waardoor ik nu wezenlijk anders met mezelf en mijn hoogsensitiviteit omga.

Dit 1:1 traject ben ik gestart omdat ik beter met mijn hoogsensitiviteit wilde kunnen omgaan, minder snel overprikkeld raken en beter bij mezelf kunnen blijven.

Het blijft oefenen, maar het gaat al een stuk beter! Ik heb geleerd mijn grenzen echt serieus te nemen en te respecteren en heel goed naar mijn lichaam te luisteren. De dag begin ik nu met meditatie en oefeningen om in mijn lijf te komen. Dat zorgt voor meer rust.

~ Emily Roberts


Anita heeft me geholpen te verbinden met wie ik werkelijk ben en helderheid en inzicht te krijgen in wat echt belangrijk voor mij is.  Ze heeft me geholpen de diepere emotionele en geestelijke waarde in mij te vinden om bij te willen dragen.

Ik voel nu een hele diepe connectie met mijn levensdoel. Het verschil met voorheen is dat ik het nu echt bewoon. Ook het woord leiderschap is helemaal vrijgekomen in me.

Ivanildo Falkenstein


Na mijn ontslag liep ik al langere tijd rond met de vragen; wat wil ik nu eigenlijk, wat wil ik echt, wat is mijn volgende stap, wat past er nu bij mij?  Ik kwam bij Anita voor een coaching sessie en vond het spannend wat ze zou gaan doen.

Vooraf aan de sessie had ik het beeld dat we samen een bijzondere innerlijke reis zouden gaan maken, waar zij mij, indien nodig, aan de hand zou meenemen. En zo is het ook gegaan.

Terwijl ik mijn gedachten of gevoelens benoemde, gaf Anita mij haarscherp terug wat ze opmerkte, wat ze hoorde, wat ze zag en soms juist wat ze niet zag. Alsof ik voor een spiegel stond en mezelf door haar ogen kon zien. Dit gaf een heel ander perspectief op mezelf, waardoor ik ineens dingen zag en hoorde van mezelf waar ik anders aan voorbij zou zijn gegaan.

~ Frieda Boekel


Anita heb ik leren kennen als coach met een andere inslag dan de reguliere coaches.

Ze blijft niet hangen in regels maar volgt je op het traject waar je mee bezig bent. Natuurlijk is deze voor iedereen anders en dat was altijd even een momentje van afstemmen.

Ik heb het als heel positief ervaren en heb mijn proces sneller kunnen doorlopen dankzij Anita. Ze is een lieve vrouw met verschillende tools in haar rugzak waar ze zelf veel ervaring mee heeft.

~ Hanneke Oltvoort


De workshop bracht me naar mijn fysieke lichaam en naar mijn diepere innerlijke bron.
Ik ontdek steeds meer wat er zich in mijn lichaam begeeft en wat het mij te vertellen heeft. Een ware ontdekking, een verrijking van je leven en bestaan.

~ Bernadette Elfferink


Ik heb veel rust in mezelf mogen ervaren.

Ik voelde in mijn hart, de liefde en energie, in een respectvolle groep. Dit heb ik als heel waardevol en warm ervaren en dit fijne en dit rustige gevoel heb ik nog steeds bij me!

~ Linda Reulink


 

Download your ESSENTIAL Inspiration for inner Balance 

You have Successfully Subscribed!

Download yourESSENTIALInspirationforinner Balance

You have Successfully Subscribed!